urteh karbonske_lamele

Lamele

Karbonske lamele

Se uporabljajo pred ali za izvedbo raznih posegov v nosilne konstrukcije, uporabljamo jih za vse vrste odprtin. Tip lamele določi projektant oz. statik. Vgrajene lamele so po 24 urah sposobne prenašati pričakovane obremenitve.

Cena vgrajene lamele
cca 35 €/m

*Cena se spreminja glede na količino in tip lamel ki se vgrajujejo.

POVPRAŠEVANJE
urteh lamele tkanine wrap

Tkanine

Karbonska tkanina wrap

Cena tovrstnega posega
cca 100 €/m2
sika

Za statične sanacije imamo vse potrebne certifikate.
Smo tudi uradni izvajalci podjetja Sika d.o.o.

Izvedba statične sanacije - Wrap in Lamele
Karbonske lamele
Izvedba statične sanacije - lamele in wrap

Izvedbeni koraki

Kako pričeti z gradnjo?

Premislite o vaših željah
Premislite o vaših željah.

Odločiti se morate, v kakšni meri se boste odločili za adaptacijo - delna ali popolna prenova. Razmislite o razporeditvi pohištva, o vaših željah in ciljih.

Izdelava projekta.
Izdelava projekta.

Le ta se izdela, če imamo večjo prenovo stanovanja, hiše, poslovnih prostorov. Za manjše enote ga ni potrebno izdelati, kot so : adaptacija kopalnice, manjša adaptacija stanovanja,…itd. Od svojega izvajalca torej zahtevajte, da vam izdela projektno dokumentacijo, grafičen izris in oceno investicije.

Popis za gradbena in obrtniška dela.
Popis za gradbena in obrtniška dela.

Potrebno je narediti dober popis, da se definira vsa dela katera se bodo opravljala na gradbišču. Z dobrim popisom lahko dokaj natančno določimo končni strošek adaptacije, ki naj bo vključen v projektno dokumentacijo.

Izbira izvajalca.
Izbira izvajalca.

Potrebno je izbrati dobrega izvajalca, kateri se drži dogovorjenih rokov. Potencialnega izvajalca vprašajte, koliko adaptacij je že realiziral, posreduje vam lahko nekaj slik preteklih projektov. Povabite jih na ogled stanovanja pred adaptacijo in videli boste, v kakšni meri se angažirajo za vaše cilje in želje, vam pri tem pomagajo in usmerjajo.

Nadzor.
Nadzor.

Nadzor je vez med investitorjem in izvajalcem. Nadzorni organ mora biti kvalificirana oseba in predvsem vredna zaupanja.

ZAČNIMO PROJEKT