urteh vidni betoni

Vidni beton

Industrijski dizajn v svoji najboljši obliki

Z izdelavo vidnih betonov imamo bogate izkušnje. Pri tovrstni gradnji je natančnost izrednega pomena. Vsak del opažnega sistema je potrebno popolnoma zatesniti, da preprečimo kakršnokoli iztekanje tekočin. Za vidne betone se uporablja namenski beton, kateri ima potrebne dodatke, da pridobimo željen končni izgled. Oznake za vidni beton uvrščamo v razrede VB1, VB2, VB3 ter VB4. Vidni betoni se lahko izdelajo v sivem ali belem odtenku.

POVPRAŠEVANJE
urteh vidni betoni
urteh vidni betoni
Step level house
Novogradnja - Ljubljana center
Novogradnja Podutik
Fasade izdelujemo
po sistemu:
jub logo rufix logo baumit logo kema logo

Izvedbeni koraki

Kako pričeti z gradnjo?

Premislite o vaših željah
Premislite o vaših željah.

Odločiti se morate, v kakšni meri se boste odločili za adaptacijo - delna ali popolna prenova. Razmislite o razporeditvi pohištva, o vaših željah in ciljih.

Izdelava projekta.
Izdelava projekta.

Le ta se izdela, če imamo večjo prenovo stanovanja, hiše, poslovnih prostorov. Za manjše enote ga ni potrebno izdelati, kot so : adaptacija kopalnice, manjša adaptacija stanovanja,…itd. Od svojega izvajalca torej zahtevajte, da vam izdela projektno dokumentacijo, grafičen izris in oceno investicije.

Popis za gradbena in obrtniška dela.
Popis za gradbena in obrtniška dela.

Potrebno je narediti dober popis, da se definira vsa dela katera se bodo opravljala na gradbišču. Z dobrim popisom lahko dokaj natančno določimo končni strošek adaptacije, ki naj bo vključen v projektno dokumentacijo.

Izbira izvajalca.
Izbira izvajalca.

Potrebno je izbrati dobrega izvajalca, kateri se drži dogovorjenih rokov. Potencialnega izvajalca vprašajte, koliko adaptacij je že realiziral, posreduje vam lahko nekaj slik preteklih projektov. Povabite jih na ogled stanovanja pred adaptacijo in videli boste, v kakšni meri se angažirajo za vaše cilje in želje, vam pri tem pomagajo in usmerjajo.

Nadzor.
Nadzor.

Nadzor je vez med investitorjem in izvajalcem. Nadzorni organ mora biti kvalificirana oseba in predvsem vredna zaupanja.

ZAČNIMO PROJEKT